péntek, március 29, 2024

a soha véget nem érő történet tömörítési kísérlete

Na, valahogy összejön ez a teljes hónap minden napi bejegyzéssel. Illetve nem minden nap közlök bejegyzést, de minden napra jut egy. Amúgy sincs értelme minden nap közölni, mert van amikor nem kerülök gép elé, olyankor lehetne mondjuk időzíteni bejegyzést előre, de minek? Régóta tanulgatom, hogy ne támasszak lehetetlen kihívásokat magamnak, elég jól megy már. :)

Egyébként rá kell jönnöm, hogy túl sok ez a napi egy bejegyzés. Mert amúgy kapargatom én a bödön alját gyakran, de ha valami nagyon trutyi jön fel, akkor általában van bennem annyi jól neveltség, hogy eldobom és megyek tovább. Most viszont, amikor napi egy bejegyzést kellett produkálni, gyakran kicsit lecsiszoltam a trutyit és bekerült a blogba. Ezzel az a baj, hogy én tudom, hogy valójában csak egy fényes trutyi, viszont lehet, ha nem dobom el, hanem kiteszem közszemlére, nem lépek bele legközelebb. Nehéz ügy. Mindenesetre következő hónapban nem ismétlem meg a kísérletet, sőt, szerintem egész évre felhagyok ezzel a játékkal.

Persze a mesterséges intelligencia világában már olyan gyorsan történnek a dolgok, hogy szinte minden napra jutna írni való, meg jó lenne többet járni moziba is, ezekkel mind lehet tömni a blogot, nem csak a trutyival a bödön fenekéről. Kérdés persze, hogy van-e értelme tömni a blogot, lehet kipukkad egyszer.

Na mindegy, szóval misszió teljesítve, most még megírom a havi filmes bejegyzést és lesz 31 bejegyzés márciusra és lehet ünnepelni is, mert most ugye az van.

Demó.

Zene. Zene. Zene. Zene.

Nincsenek megjegyzések: