hétfő, november 09, 2020

a zönvezető autók

A Tesla meg fogja csinálni az önvezető autóját, talán már meg is csinálta, csak még nincs kész a szoftver update. Ez a zseniális a Teslaban, hogy egy szoftver update fogja valószínűleg elhozni.

Ez olyan komoly kijelentés, hogy többet nem is írnék róla, de gondolom ezzel sem újat nem mondtam, sem meg nem győztem senkit. Szerencsére egyik sem célom most, hanem csak az, hogy meglegyen a napi egy bejegyzés, ami célnak egyébként elég buta. Persze, nem sokkal butább mint egy csomó más cél, mint például péntek este seggrészegre inni magad.

Na jó, szóval ha valaki hisz a megfigyelési kapitalizmusban, akkor hinnie kell az önvezető autókban is, hiszen azok csak az út és a járókelők megfigyelési kapitalizmusa.

Arról persze nem értekeztem, hogy mennyi idő múlva jönnek el az önvezető autók. Remélem minél hamarabb, de nem csak a technológián múlik a dolog és azokról aztán pláne nem tudok értekezni. A nagy autógyártók már így is szabotálják a folyamatot Európában, remélem az európaiak nem fogják hagyni magukat nagyon.

Viszont mivel éppen tesztfázisba jutott a Tesla megoldása és kezdenek feltűnni a jótúbon a videók erről a megoldásról és amúgy is szeretek jótúb videókat megosztani, hát itt az egyik. Ez éppen a szerencsés eset, amikor minden jól megy. Ha lesz érdekes eset amelyben nem megy minden jól, akkor azt is megosztom majd.

Nincsenek megjegyzések: