szombat, november 07, 2020

minden nap

Természetesen nem realisztikus minden nap blogot írni. Nem csak azért, mert nem lehet minden nap minőséget produkálni, vagy azért, mert néha egyszerűen nem jut rá idő, hanem azért is, mert néha utálom ezt az egészet és bár eddig sikerült nem letörölnöm a blogom és próbálom úgy csinálni, hogy ne is kelljen soha.

Az időzített bejegyzések némileg kezelhetővé teszik ezeket a problémákat, de egyelőre még nem fogtam neki ilyen praktikáknak. Szóval ha egy nap nem lesz bejegyzés, akkor csak nem volt aznap semmi kedvem írni, vagy tényleg nem történt semmi aznap, vagy nem gondoltam semmi érdekesre. Na ez utóbbi azért nagyon ritka, szóval azért némileg optimistán nézek a jövőbe ilyen szempontból.

Ma viszont Joe Biden napja van és ez nagyon jó, komolyan megkönnyebbültem, hogy nem gyün az apokalipszis hamarosabban mint kéne neki. Mert jönni még mindig jön, de talán egy hajszállal későbben lehet rá számítani.

Egyébként már nagyon régen eldöntöttem, hogy nem fogok politizálni a blogon, de lassan rá kell jönnöm, hogy ez sajnos lehetetlen, szóval egy ideig lehet, hogy politikai témák fognak dominálni, de mindenképpen egy absztraktabb, informatikusabb szempontból látva a dolgokat. Ez tuti nem a hivatalos politológiai diskurzus, de talán érdekes lehet valakinek és mindenképpen nagyon sokat változik a véleményem ilyen téren az évek alatt, ezért is érdekes számomra ez a téma.

Karácsonyi zenében nálam a Cindy Lauper albuma nyitja az évadott, itt megtalálható jótúbon.

Nincsenek megjegyzések: