szombat, október 29, 2022

ha majd az autód twittel helyetted

A Muszka végül csak megvette a tuittert. Érdekes lesz mi fog történni, a Muszka nagyon nehéz pozícióban van most, mindenféle diktátor csavargatja az ujjai köré, mostanában be is mutatta, mennyire párhuzamos a világgal. Nem lesz könnyű a kínaiaknak ellenállni abban, hogy kicsit belenézhessenek az emberek tuitter fiókjába, amikor a Tesla bevételeinek negyedét Kínában realizálja. Itt van egy pár tuit arról, hogy mibe is mászott bele.

Apropó Kína, Xi újraválasztatott éppen amikor mennek bele a válságba, a világgal egyetemben, ráadásul Amerika igazán durva szankciót léptetett életbe, betiltják a komoly mesterséges intelligencia csipek és felszerelések exportját Kínába és még az amerikai mérnököknek is megtiltják a Kínában a munkát. Hirtelen nagyon kollaboratív hangnemet ütöttek meg a kínaiak Amerika irányába.

Az ebben a ráció, hogy az amerikaiak biztos előnnyel fejlesszék ki a zigazi mesterséges intelligenciát, mert az óriási lépéselőny mindenkivel szemben. Behozhatatlan lehet, ha rárakják a robothadseregre és mindenkit az örök vadászmezőkre küldenek. Hátha nem.

Zene.

Nincsenek megjegyzések: