kedd, december 05, 2023

mindenki leendő kedvenc bűnözői készülnek a reinkarnációra

Végre bejelentették a GTA VI-ot, persze csak 2025-ben jön, ha minden jól megy. Nekem annyira nem tetszik, hogy a jelenben játszódik, jobb lett volna a 80-as évekbe megint visszamenni Vice Citybe, az egy jó kis kor volt, amit még nagyjából értettünk is. A jelenben játszódó dolgokkal az a baj, hogy nem tudjuk még mi a jó és mi a rossz, lehet, hogy rosszul tippeli meg ezt a játék és egy ilyen baki lehúzza majd a süllyesztőbe. Remélem a cociális hálós dolgokat sem tolják nagyon túl, nekem már most elegem van az egészből, ha rendszeresen kell posztolgatni a játékban is, mérges leszek. Ha mondjuk influenszereket kell majd vadászni, az talán javít egy kicsit a dolgon.

Egyébként azt sem igazán tudom, hogy veszek-e végre egy konzolt, ha csak konzolra jön ki, vagy megvárom a pécés verziót. 2025-ben illene már új pécét is venni, lehet egy konzol nem fér bele a büdzsébe. Meglátjuk. Addig talán még lenyomom párszor a hármast meg talán egyszer még a San Andreasra is sor kerül, talán az az egyetlen amit csak egyszer toltam végig, már persze a Stories részeket és az 5-öst leszámítva. :)

Az azért elég durva, hogy 12 évet készül ez a rész, ha mondjuk ezzel a fene jó endzsinnel készítenének egy Scarface játékot is, nem háborognék, megértem, hogy nagyon komplex a rendszer, lehetne a régi jó kis reskinnelő módszereket megint előszedni.

Zene.

Drónos.

Nincsenek megjegyzések: