szombat, december 12, 2020

kormányzás

Az ember nehezen engedheti meg magának, hogy optimista legyen, ha a román kormányra gondol. Általában nagyon alúlmúlták magukat, persze az élet azért sokat javult, kevés jobb dolog van a szabadságnál és a mekinél.

Ha most sokat veszekednek azon, hogy elosszák a pozíciókat, akkor azt hiszem, el is temethetjük a következő kormányt is, ugyanis most tényleg arról van szó, hogy rengeteg lesz a munka, ép eszű ember inkább megosztaná másokkal is a rengeteg feladatot, mint magának akarná, hogy mellette még csurranjon-cseppenjen egy kicsi. Lépesméz.

Egyébként annyira nem érdekel ez a dolog, nem hinnem, hogy a nemzetállamok a mai formájukban fennmaradnak mire nekem nyugdíjba kell mennem, vagy ha maradnak is fenn, én nem azokban akarok majd élni. Az a termelékenységi robbanás amit a szingularitás fog beindítani lehetővé teszi majd, hogy szerényen eléldegélhessünk még egy jó pár évet, ha sikerül megúszni a 3. világháborút, a következő világjárványt és földrengés se temet be.

Hmm, pedig azt hittem, hogy ma megint kimarad a blog, mert semmi értelmes nem jut eszembe, aztán összecsaptam itt 5 perc alatt. :)

Cindy egész este vezetett.

Nincsenek megjegyzések: