szerda, május 29, 2024

maxoljuk ki a technológiai visszalépést a szingularitás határán

Most egy kicsit szünet volt a blogban, mert nagyon be akartam fejezni a játékhoz az utolsó vidió témáját, de most akkor megint jönnek az értelmetlen bejegyzések.

Mára még egy van. Két morgolódni valóm van.

Az első, hogy az HBO MAX nevet váltott csak MAX-ra, ami mondjuk nem lenne gond. Az viszont gond, hogy elkezdtek reklámokat is tenni a filmek elejére, sőt, már közbe is. Szerencsére pár másodpercesek csak, de azért elég nagy szívás ez így is. Be kéne sokallni és le kéne mondani az előfizetést, de olyan olcsó volt... Egyébként az sem tetszik, hogy nem lehet megnézni, milyen filmek kerültek be frissen a listába. Főként, hogy volt ilyen funkció régebben (sőt, még az is volt az HBO GO idején, hogy mely filmek mennek ki a hónap végén) és azért hasznos lenne, hogy ne kelljen keresgélni. Komolyan, minden egyre szarabb lesz. Kivéve ami jobb lesz. :)

A második nem annyira morgolódás, inkább egy új mesterséges intelligencia hír. Mármint új volt a múlt héten. Szóval a májkroszoft bejelentette, hogy ezután integrálnak a vindózba ilyen mesterséges intelligencia alapú segítséget, ami figyeli mit csinálunk és összetettebb dolgokat lehet keresni vele, meg gondolom érteni fog bizonyos programok használatához is valamikor. Szóval ezek a mesterséges intelligencia segítők beépülnek az operációs rendszerbe, ez lehet egy új verseny nyitánya is, ami csak jó. Persze az vicces, hogy az ópenéjáj most mindkét térfélen játszik, meg a fészbuknak egyelőre csak annyi jut, hogy belepisiljen a mások medencéjébe, de végre lehet, hogy megint igazi verseny alakul ki az ájtí nagy óriásai között, ami általában jó dolog szokott lenni, de most egy kicsit talán nagyobb a tét, mint szokott lenni. Meglátjuk.

Na és végül kicsit felgyűltek a linkek, de hát ez van.

Demó.

Zene. Zene. Zene. Zene. Zene. Zene. Zene. Zene.

Sétálós. Drónos. Zenéről.

Nincsenek megjegyzések: