szombat, március 25, 2023

a politikusok bolhából készült tortával etetnének miközben az elefántok már építik az úhajót az Androméda galaxisba

Néha azért nem bírom ki, hogy egy kis politikát ne kommentáljak. Főként mivel ők is úgy benyomulnak az életünkbe. Úgy. Így. Hát.

Szóval megy nálunk a vita a speciális nyugdíjakról és hogy a kormányzó pártok nem akarnak a speciális nyugdíjat élvező 170 ezer embernek beinteni, mert félnek attól, hogy elveszítik a szavazatukat. Közben 30-szor annyi ember nem kap speciális nyugdíjat, az ő szavazatukat nem féltik. Ez agylobbasztó hülyeség. Teljesen el van baszva a rendszer, ha az a 30-szor annyi ember nem érti meg, hogy esetleg még az ő nyugdíja is növekedhetne valamennyicskét abból amit a speciálisoktól elvesznek, nem is beszélve a nem nyugdíjasokról, akik mondjuk kaphatnának kórházakat vagy utakat a pénzből. Nem kis pénzről van itt szó, a gdp 1%-ról. Ha a szavazótábor nem borítja rá az asztalt a mostani bagázsra, csak magára vethet mert szarul él.

Egyébként én amúgy is ezentúl a zöldekre fogok szavazni. Lehet azt mondani, hogy így elveszik a szavazatom, de én erre azt mondom, hogy az a szavazati rendszer rossz, ahol a szavazatok számlálásának logikájával kell foglalkoznom ahelyett, hogy a preferenciáimmal foglalkoznék. Legalább amikor eljön az apokalipszis, nem mondhatják, hogy nem tettem semmit ellene. Kezdek úgy lenni vele, hogy az apokalipszis megnyugtat, legyen már vége minél hamarabb.

Demó. (ez az egyik kedvencem, még nem akartam ellőni, de a címe talál)

Zene.

Autós sétálós.

Nincsenek megjegyzések: