szombat, március 25, 2023

a magyar, a román és a zsidó ufó betér a tudatalatti kocsmába

Még egy pár gondolat konteó ügyben. Van egy friss írás, ami azt javasolja, hogy a konteók elleni harcot úgy kell vívni, hogy meghallgatjuk a konteó hívőket, mert mindig van egy igazság magja annak amit hisznek, merthogy a világ tényleg nem tökéletes és ők is csak jobbá szeretnék tenni.

Az én tapasztalatom ezzel pont ellentétes. A konteósokkal meg kell szakítani a kapcsolatot, mert igazából azért konteósok, mert megtehetik, van egy kis szabad energiájuk amit arra használnak, hogy konteókba merüljenek el, ahelyett, hogy az igazi igazságot keresnék. Mert igenis van igazi igazság, még egy tökéletlen világban is. Azzal a konteóssal meg, akivel nem lehet megszakítani a kapcsolatot, a témát kell elkerülni, ez is megoldható, ha nagyon muszáj.

Aki azt hiszi, hogy meg lehet győzni a konteósokat, az téved, vannak emberek, akik képtelenek felfogni azt, hogy a dolgok szinkronizálódhatnak minimális kapcsolat segítségével is, nem kell hozzá titkos szobákban ármánykodni. A konteózás is pont egy ilyen jelenség, nem kell összebeszéljenek hogy mivel hülyítsék a népet, már rég kialakultak a bevált módszerek, most csak kinőtte magát a dolog az igazi potenciáljának megfelelően.

Szerencsére a konteózás egy önlimitáló folyamat, sajnos rengeteg másodlagos veszteség is lesz, de ami most van, az tényleg fenntarthatatlan így ahogy most csináljuk. Kár azokért, akik esélyt sem kaptak, hogy megkóstolják egy apró szeletkéjét a gondolat kozmikus tortájának.

Az egyetlen amit tenni lehet, hogy előre menekülünk a konteósok elől és hátha nem pusztul el a Föld amíg mindegyiket be nem tudjuk zárni egy digitális dühöngőbe.

Ha valaki meg akarja oldani a társadalmi egyenlőtlenség problémáját, nem kell leállni a konteósokkal, hogy megtudja, pontosan ki is az aki kiszipolyozza az embereket, hanem adóreformokat kell hozni. Lehet, újra kéne próbálkozni a szocializmussal is, csak most ne az oroszok vigyék a zászlót, mint látjuk, nem nagyon értenek semmihez, a konteózáson kívül (na jó, meg a matekhez meg a zenéhez, talán azért, mert egyikben sem ők tették le az alapokat).

Demó.

Zene.

Sétálós.

Nincsenek megjegyzések: