szombat, május 21, 2022

kibújt a szög az autógumiból

Vicces, milyen hirtelen váltott Maszk demokratából republikánusra. Persze, szerintem senki sem hitte el neki a meséjét, úgy ahogy ő sem akarja elhinni a mások meséjét és ott tartunk, hogy a világ leggazdagabb embere a fütyijével kérkedik a tuitteren (na jó, ez túlzás, lehet már nem is ő a leggazdagabb, amennyit mostanában esett a tőzsde, ki tudja már számontartani ezeket :).

Most hazamegyek egy pár napra, visszaveszek a tuitterből és utána meg vakációzni megyünk és akkor meg pláne visszaveszek. Lehet mire visszajövök, már cancellelték is a fickót. Nem fogom megsiratni, Woody Allent vagy Kevin Spaceyt becserélném rája.

Vicces, hogy ha az emberek körül elfogy a levegő, egyből konzervatívak lesznek, mert ott nem kell értelmes dolgokat mondani, lehet csak az autoritásra hivatkozni és megszűnnek a problémák. Legalábbis konzervatív körökben. A problémák sajnos nem szűnnek meg. Nem sajnos, a problémák megoldása teszi a világot jobbá, néha kicsit túllövünk a célon, de azt hiszem, utólag kiderül, hogy nem is, a probléma sokkal nagyobb volt mint azt eredetileg képzeltük, az autógumi tele volt szögekkel, amelyeket a vak órásmester tett bele, hátha jók lesznek málnacukrot sütni a keresztünk máglyáján.

Sajnos most a zene rovat szomorú lesz, meghalt Vangelis, szerencsére a zenéje örökre itt marad nekünk és jó sok fent is van a jótúbon, lehet hallgatni.

Zene.

Nincsenek megjegyzések: