szombat, május 22, 2021

még mindig vicces

Úgy tűnik, hogy a kacsás videómat mégsem a romániai közönség kedvelte meg, hanem az indiai, legalábbis ők a leggyakoribb látogatók és még mindig érdekli őket az a kacsás videó, amelynek az előképén egy szál kacsa sincs. Naponta olyan 200 körüli megtekintést kap, ami a teljes csatornán mért átlagos napi 3-4 megtekintéshez képest igencsak feldobta a forgalmat.

Ilyenkor persze elgondolkodom, hogy vajon miből ered ez a népszerűség, vajon tényleg a videó vonzza az embereket, vagy csak valaki a gúgelnél rábökött valamire amitől gyakrabban kínálja megtekintésre ezt a videót az algoritmus. Arra is gondoltam, hogy talán valaki meghekkelte a dzsímél felhasználómat és majd szépen kéri a pénzt, hogy egy ilyen népszerű kacsás videóval rendelkező kontót csak nem fogok veszni hagyni (le is cseréltem a jelszót :).

Valószínűleg lassan véget ér a kacsa szezon Indiában és megszűnik az érdeklődés.

Az biztos, hogy nem fogom a csatornát kacsás videó gyűjteménnyé alakítani, de az is biztos, ha legközelebb látok kis kacsákat a városban (lassan itt az ideje, pár hete már láttam egy családot), akkor egy perccel többet fogok eltölteni azzal, hogy kicsit jobb felvételt készítsek róluk. Egyébként szeretem hogy feldobják a városban a folyóvizeket a kacsák, emlékszem, amikor nem voltak, olyan egyhangú volt a Szamos és a Malomárok, most lehet nézni, hogy merre mászkálnak.

Zene.

Nincsenek megjegyzések: