szombat, június 22, 2024

a kocka fejben mi kerül az átlóra?

Lesz egy új kategória a blogban, az irracionális dolgokról amelyeket az elmém produkál. És persze rájövök, hogy irracionálisak. És persze megbírják a nyomdafestéket. Pl. ilyen nyomdafestéknek nevezni a blog felületét. :)

Na jó, szóval én alapvetően szeretek az interneten fizetni. Főként számlákat, adókat, biztosításokat, megrendelt termékeket. Egy dolgot nem szeretek online vásárolni, mozijegyet. Nincs semmi okom rá, sose volt rossz tapasztalatom, de valamiért nem szeretek online mozijegyet venni. Színház és operajeggyel sincs gondom.

Na így sikerült lemaradnom egy román sci-firől a tiffen. Ma mikor rászántam magam, hogy vegyek rá online jegyet, már elfogyott. Egyébként van egy olyan érzésem, hogy nem tetszett volna, pl. már az előzetesben is irritál ez a kelet-európai angol akcentus. Akkor inkább beszélnének románul... Azért ha felkerül az hbora, megnézem, főként a kalandjátékos vonal érdekel belőle, meg a képi világból is érdekel mit tudtak kihozni a kelet-európai (t)enyészeti minimálból.

Egyébként egy filmre azért sikerült jegyet venni, majd hétfőn írok róla.

Azt hiszem, ezt az irracionalitást könnyű lesz legyűrni, bárcsak minden ilyen könnyű lenne.

Demó.

Zene. Zene.

Nincsenek megjegyzések: