kedd, július 04, 2023

8 bit jó, 8 százalék rossz

Nem semmi, állítólag Romániában a lakosság 8%-a kriptó befektető. Remélem az összérték (volumen) azért elenyésző, vagy maga a statisztika a szokásos román minőség, mert ha nem így van, akkor az elég nagy baj.

Ha már bejegyzést írok, legyen itt egy link egy régi BBC műsorra a kapitalizmusról. Állítólag jó cucc, de nekem még nem volt időm belenézni se. :(

Ja és persze a tuitter, a Muszka nagyon jól halad a szétverésében. Most bevezették, hogy csak limitált mennyiségű bejegyzést lehet megnézni, ami egy kicsit hülyén hangzik egy olyan szolgáltatás esetén ami abból él, hogy az emberek minél több időt töltenek a pörgetésével. Egyébként én nem ütköztem ebbe a falba, lehet, Romániát elfelejtették beikszelni a fal hatáskörében, annyira kevés a tuitter felhasználó itt. De az azért látszik, hogy kezd fújni a szél a falak között. Na, hát kár a tuitterért, de remélem a mastodon átveszi a helyét, kinövi a gyerekbetegségeit. Az tuti, hogy a Cukkerberg klónt megpróbálom elkerülni amíg lehet, egyébként már ő sem olyan nagy mumus, az insta is egész jó hely egyébként.

Itt meg is állok, van még egy elefánt kint a réten, de lassan szétégeti a napocska és eldöntöttem, hogy csak valós elefántokról beszélek, elméletiekről nem. Legalábbis egy ideig. :)

Demó.

Zene.

Nincsenek megjegyzések: