szerda, június 07, 2023

a szerecsen 6dof forgandó

Na, az epöl belecsapott a lecsóba, bejelentették a vr szemüvegüket, potom 3499 dollárért. Nem tudom mennyire komolyak a szándékaik, talán komolyabban gondolják mint a gúgel anno, jó lenne, mert akkor előbb-utóbb kénytelenek lennének valami megfizethetőbb árú terméket is gyártani, ez így egyelőre nem játszik. Ha majd 500 dollárról beszélünk, talán én is veszek, addig marad a hír szinten a dolog.

Ha már ájtí, talán az utóbbi idő legérdekesebb fejleménye az nvidia szárnyalása és az intel mélyrepülése. Nem semmi, hogy az nvidia lassan egy nagyságrenddel többet ér mint az intel és a trilliárd dolláros kategóriába vágyik. Még az amd is az intel duplájára nőtt. Persze, lehet, mint a főnixmadár, feltámad az intel is nemsokára, ugyebár az amd is erőst gyengélkedett még öt éve, aztán kinőtte magát. Az biztos, hogy az ájtíben a szerencse eléggé forgandó, talán ezért is pörög annyira.

Most aztán már tényleg ritkulni fognak a bejegyzések, nekifogtam játszani blogolás és tuitter bújás helyett és hát azt kell mondjam, nem árt meg a mentális egészségemnek. De azért havi néhány poszt összejön, talán, ha van valami igazán fontos, vagy igazán nagy hüleség. :)

Demó.

Zene.

Még. Még. Még.

Nincsenek megjegyzések: