szombat, október 11, 2014

Wow

Ezt a bejegyzést teljes mértékben az iOS 8 beszédfelismerőjével írtam. Persze kellett apró javításokat eszközölni benne, de alapvetően ő végezte a munka nagy részét, legalábbis az írásét. Persze sok javítani való van abban amit produkál, de egyenlőre szórakoztató így bejegyzést írni. Mivel lassan kell beszélni, van idő átgondolni hogy mi kerül be.

Remélem hogy a következő iOS verzióban már apiként is elérhető lesz ez a funkció. Akkor lesz majd csak haddelhadd. Jó sok buta chatprogram fog felkerülni az Appstore-ra Mint ahogy a mikrofon elérésekor egy csomó kis játék is felkerült amikkel szórakoztunk a melóban eleget. A Talking Chippy pl. tudta az "In padurea cu alune" dalocskát amit aztán rengetegszer elénekeltettünk vele és az őt hallgató másik telefonnal, jó kis feedback loop alakult ki.

Persze reméljük hogy a Microsoft sem ül a fenekén és a következő Windowsban már beszéddel is irányítható lesz a legújabb Word, biztosan sokat el tudnának így adni belőle. Hajrá fiúk és lányok, meg tudjátok csinálni, ha nagyon akarjátok.

Nincsenek megjegyzések: