péntek, augusztus 03, 2007

jó hírek

Elhalasztották a GTA4 kiadását jövő tavaszra.

Eszméletlenül okos emberek sem tudnak ellenállni a blogolásnak, annyira okosak, hogy be sem merem linkelni a blogjukat, nehogy ezt a szemetet ami itt megy rájuk ragasszam.

7 megjegyzés:

Névtelen írta...

milyen szemetet?

mzsolt írta...

Mármint amit a blogomra összehordtam nagy baszkulántokkal.

Credo írta...

Ma már júniusi dátumot láttam a GTAIV-re, igaz az X360-asra, talán a PS3-mas még befut tavasszal, passz.

mzsolt írta...

Gondolom olvastad a R* egyik ex marketingesének a beolvasását a sztárgyárra, érdekes, mindenki flameli a Housereket, de ettől függetlenül még mindig a R* játékok a mostani kedvenceim. Én azt hiszem, kivárom, hogy melyik platformon fut jobban a cucc és abba invesztálok, bár mindkettőn vannak kihagyhatatlan húzócímek, de a 360-as cuccok mégis valószínűbb, hogy kijönnek PC-re is, amiből 5 év múlva már nekem is lesz olyan, amin kacagva fognak ezek a cuccok futni. Addig marad a DosBox, úgyis rengeteg a pótolnivalóm. :)

Credo írta...

Nem olvastam. :( Viszont volt egy béna pletyka (nyilván M$ vagy fanboy gerilla reklám), miszerint X360-on már tökéletes a játék, PS3-mon meg alig fut.

Mivel ugye nekem is a kedvenc sorozatom, nálam is beleszól a következő gépvásárlásba.

Bár, a LittleBigPlanet is gyanús, hogy az egyik kedvencemmé válik. Nézted Statix oldalán a 20 perces mozit?

mzsolt írta...

Viszont X360-on ott van (lesz) a Fable 2 meg a Halo 3, azért mindkettő ütős dolog, de lehet meg tudom várni azt az 5 évet mig pc-n is tudom majd játszani. :)

mzsolt írta...

Ja, nem is láttam, hogy Statix lecserélte az oldalát, hátha fog blogot is írni az új verzióban, bár ő gondolom inkább a produktív mint a blogger típus. :) Láttam viszont a Media Molecule myspace oldalán írogattak bár bejegyzést, az elsőt pont ő, a vasárnapi kódolás biztos neki is sok egy kicsit. :)