kedd, december 12, 2006

Offo

Ezek a japik nagyon hülék. Ez a Wiis történet tényleg nagyon poénos. Ha hazaérek, ki kell ezt próbáljam.

Ja, ez jön a sorban, persze nem így.

És ezt is be kéne már fejezni.

3 megjegyzés:

Credo írta...

Az elso valami garazsjatek? A "menuje" ugye gyanusan minimal, meg az egeszet lekodolnank fel nap alatt (vagy rank jellemzoen 4-5 ev alatt, hehehe). Persze igazan jo palyakat szerkeszteni vagy jatszhatoakat generalni (ala Vib-Ribbon) talan kicsit nagyobb kihivas lenne. Jol tolja, aki felvette.

A LocoRoco is kiraly nagyon, eddig meg nem neztem rola mozit, es persze meg mindig nem probaltam ki. :) Legesleginkabb azonban a GBC-s Kirby-ben talalhato giroszkoppal vagy valami hasonloval (az ugye dolest erzekelt, ide vertikalis forgatas kell, de ugyanaz a hardver kene hozza gondolom) lenne a legoptimalisabb es leginkabb Wii feelinges az iranyitas. :)

mzsolt írta...

Az első a DJ MAX, egy koreai ritmusjáték, az interface minimális, viszont szórakoztató a játék, bár nekem iszonyatosan nehéz, kell ám hozzá a sok gyakorlat, amire nincs időm. Egyébként látom, hogy van egy másik koreai ritmusjáték is, a Pump it up Extreme Portable, annak talán voltak PS2-s inkarnációi meg némi jogi problémái a Konamival. Egyébként kódilag szerintem sem valami nagy kihívás, viszont zenét licenszelni, ahhoz tűrhető kis videoklippeket készíttetni és főként élvezhető és jó tanuló görbéjű button smashing pályákat összehozni, azért nem könnyű, bár én is szeretnék végre egyszer valami Vibri klónt összehozni.

LocoRoco tényleg még érdekesebb lenne Wiin, gondolom meg is fogják lépni egyszer, ha nem az eredeti fejlesztők, akkor valaki más. Greggman nem nagyon ír az újabb LocoRoco terveikről, de gondolom fogják az ötletet még egy kicsit fejni.

rzr írta...

Az nem normalis az alak aki ugy jatszik djmax-ot. Lehet egyszer.. en is ? :D