kedd, november 14, 2006

Szülinap














Tegnap volt a szülinapom, ezért voltam hétvégén otthon, szinte sikerült is eltitkolni teljesen, de ma aztán lebuktam és kiegészült a vacsi egy adag sushival, cukorkával :)), twixxel és egy pár hashival. Köszi Endi, és a még valamit is.

A blog két nap múlva lesz egy éves, de ez nem valami nagy öröm. Még mindig nincs kedvem írni. De a sushit szeretem, főként a házi készítésűt, koreai szója szósszal.

2 megjegyzés:

Credo írta...

Boldooog szuuuliiinaaapot! Es orommel latom, hogy ismet nekialltal blogolni, tudtam, hogy nem allod meg. :) A napokban majd jelentkezem remelem, meg lassan en is megint belecsapok a bloglevesbe annyi ev szunet utan, mar tesztelgetem a feluleteket. :)

mzsolt írta...

Köszi. Wow, ez igazán jó hír, remélem hamar találsz valami jót. A legoptimálisabb talán egy saját szerveren wordpress lenne, de talán a wordpress.com is enged ugyanannyit. Mondjuk nekem a bloggerből csak az hiányzik, hogy appleteket nem embeddelhetek, meg hogy fájlokat sem tölthetek fel, de arra mondjuk ott van a googlepages, ha kéne. Meg szép lassan heggesztjük a saját szervert is az egyetemen. :)