csütörtök, november 30, 2006

The Lake House










Ma este a The Lake House című film került sorra és nekem tetszett, szerencsére az időbeli eltolódás lehetetlenné tette a két főszereplő számára, hogy az amerikai kapcsolatok sablonjába fulladjanak, nem is igazán kellett már játszani, ment a film magától. Nemsokára jön az új év, jöhet az újabb holivudi jó film. Idén mi is volt még jó? Nem emlékszem, de többször láttuk a Múmiát és az is mindig bejött.

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

Azért vedd figyelembe, hogy a Lake House egy koreai film remake-je...

Credo írta...

Nem puha, lassan mar minden horror es dark thriller azsiai remake lesz, annyira kifulladtak Hollywood remisztgeto mesterei. (No persze leszamitva az evente leforgatott X darab B kategorias Texas Chainsaw Massacre remake-et, meg a kozelmultban feltamasztott regi sorozatokat: ... of the Dead es tarsai.) A napokban en is beiktatom ezt a mozit, mar megvan par hete, ha jol remlik ez egy high budgetebb cucc olyan sztarokkal, mint Sandra Bullock.

Névtelen írta...

Az egy dolog, hogy a horrorok. Bár... amit elművelnek velük azért, hogy az amerikai törzsközönség megeméssze őket... betiltanám. No, de mostmár a romantikus filmek is. Hamarosan megnézheted a Bábok amerikai verzióját, meg a Bin Jip-ét is. Grrr.

mzsolt írta...

Tényleg, Siworae, nemsokára lesz rá lehetőségem és megnézem. :))) Az amerikaiak rájöttek már rég, hogy finom a keleti kaja, lassan a filmeket is kezdik szeretni, csak nagyobbra és cukrosabbra adaptálják őket. :)

Névtelen írta...

Hátha egyszer az amerikai nők is elkezdenek hasonlítani a távol-keletiekre:)

mzsolt írta...

Az lesz a csoda, maximum akkor valósulhat meg, ha kínai kézre kerül a McDonalds. :)