hétfő, október 09, 2006

The king outfit is available in safehouse














Ha meghalok, a pspt temessétek mellém.

5 megjegyzés:

Cserebogi írta...

hüüüülyeeee... :P :)

Credo írta...

Hányadik pályán tartasz? Én asszem a Donald Love-féle The Morgue Party Candidate küldetésnél ragadtam le úgy másfél hónapja, nem a nehézsége miatt, nem is azért, mert nincs rá időm, csak valahogy akkor félrekerül, aztán még nem vettem fel a vonalat, de azért fel fogom. :) Durván a játék fele, Elvis-ruhám szerintem még nem volt, ilyen koporsós küldetés volt egyébként az alap GTAIII-ban is.

mzsolt írta...

Hehe, az Elvis ruha az utolsó küldetés után jár. Az összes küldetést befejeztem, így is csak 41%-nál járok, de a telefonos versenyeket már nem fogom játszani és szerintem a hidden packageket sem keresem meg, szóval befejezettnek tekintem a dolgot. Érdekes módon, nekem a GTAknak nincs újrajátszhatósági értéke, mondjuk az SH-t sem játszottam újra egy plusz ruháért vagy puskáért.

Credo írta...

Akkor congrats a kiporgeteshez. En meg mindig ugyanott vagyok, ja es most mar ket hosszu levellel tartozom, bocs. Lassan be kene fejeznem a jatekot, asszem en sem celzom meg a 100%-ot (a San Andreasnal megprobaltam, de az akkora gigasz, hogy a 94%-os befejezes is hatalmas eredmeny volt), szinten csak a fokuldeteseket porgetem ki, meg egy-ket pluszt, ahogy a GTAIII es VC eseteben. Jut eszembe, belekostoltam a napokban a Bully-ba, nagyon ajanlom (mondjuk asszem csak PS2-re es X-re van, azokat pedig meg nem vettel), asszem autozas ebben nem lesz, es nem ugyanaz a Rockstar fejlesztocsapat hozta ossze, de azert nagyjabol ugyanaz a jatekmenet, iskolai balhekkal es hasonlokkal.

mzsolt írta...

Azt hiszem a Morgue Party Candidate után már nincs sok küldetés, max 5, persze attól is függ, milyen sorrendben viszed őket, de szerintem nem lehet kihagyni egyet sem, uncle Leone adja az utolsót és egy párat még előtte, kell intézni az ügyeit a börtönből is.

Hehe, San Andreasnak neki sem merek fogni, még jó ideig tartalékon lesz azt hiszem és hát ilyen nagy befejezési rátákkal meg sem próbálkozom, elég fun a küldetéseket befejezni.

A Bully jól hangzik, egyszer csak lesz nekem is PS2-m, ICO-t és Wanda-t is mindenképpen szeretnék játszani, meg FFX-et talán. Hmm, jobb ha nem folytatom a sort. :))