kedd, február 13, 2007

ACM Portal Bug

Tegnap keresgéltem valamit a Googlen és kidobta a következő linket. Ebben a linkben az a jó, hogy az ACM Portal azt hiszi, hogy a Google Inc-en belülről érjük el, ezért enged bármit letölteni, ami letölthető tőlük, szóval tessék kihasználni, amíg be nem tömik ezt az egyszerű biztonsági rést, lehet keresgélni és töltögetni ezerrel.

8 megjegyzés:

Névtelen írta...

lol
de amugy biztos h egyszeruen nem csak ingyenes ez a cikk?

Névtelen írta...

hmmm egyeneses a portalrol keresve is le lehet tolteni. ingyenes a cikk ;)

szeretnem h bug legyen a portalukon mert sok cikket nem tudok letolteni mert kb 2 hete lejart a membershipem aztan mind huzom az orrom h felujitsam (a labornak van bejarase az ieeexplore-ra ip szerint.. igy hat megprobalok abbol elni)

Z

mzsolt írta...

Ha a Google kidob egy cikket az ACM portalrol, akkor ennek koszonhetoen le lehet tolteni, de egyebkent nem. Egyebkent ellenorizheto konnyen ugy, hogy a portal lila logoja alatt irja azt, hogy Google, Inc, vagy valami mas szervezet neve, akkor toltheto, egyebkent meg nem, kiserletezgettem vele. :)

mzsolt írta...

Vicces, most meg azt irja az ACM logon, hogy HeBIS, tovabbra is enged letolteni, de fogalmam nincs, mi lehet ez a HeBIS. Viszont ha csak siman beirom, hogy portal.acm.org akkor persze nem.

mzsolt írta...

Most éppen a következő szervezettől néztem meg ezt az oldalt: Inst. for Studies in Theoretical Physics and Mathematics (IPM)

Szerintem tényleg bugos.

Névtelen írta...

egyelore nem tudok irni latom kommenteket rendesen :)

lehet a linuxom hibaztathato..

pedig tegnap irtam vagy kettot meg ;)

mzsolt írta...

Sajnos úgy tűnik bezárt a bazár.

mzsolt írta...

Nem, mégsem. :)