vasárnap, március 30, 2008

Szomorú jövő 1

Valami hollandusok készítettek egy rovid ismeretterjesztő filmet, ami megpróbálja felnyitni az európaiak szemét arra, amit az iszlám gondol és terjeszt, nevezetesen, hogy mindenkit ki kell nyírni, aki nem hisz Allahban. Meg amúgy is, demokrácia rossz, liberalizmus rossz, stb. stb. De azért már 47 millióan vannak Európában. Azt hiszem, a legjobb stratégiája az araboknak az lenne, ha békén hagynának minket, 100 év múlva nem lesz akit legyőzni, a győzelem automatikussá válik, csak akkor mi lesz azzal a hetven szűzzel a mennyben, aki az öngyilkos bombázóknak jár?

2 megjegyzés:

rzr írta...

A hetven szuz kene varjon addig amig a kedves arab feleseget szerez, aztan biztosan elmegy a kedve a sok bombazas es ongyilkossagtol.

mzsolt írta...

Hát fene tudja, a hetven szűz az nagy mozgatóerő, másodszor amikor Angliában próbáltak robbantani, még agysebészek is voltak köztük, szóval nekem ne mondja senki, hogy az átlag arabot nem lehet robbantásba belevinni. Mondjuk amig otthon csinálják, egy kicsit jogosnak érzem, most éppen ugye az amcsik megpróbálják őket letörölni a kőolaj világtérképéről, joggal dühösek.