szerda, február 28, 2007

Miért blogolunk?

Egy MIT-s előadónő tartott egy érdekes előadást a Googlenél. Nagyon érdekes, a trendekről beszélt, a blogolás fő okaként azt említette, hogy úgy akarunk tűnni, mint aki képes kihámozni az érdekes információkat a mostani áradatból. És persze ennek bemutatására energiát is áldoz, mint pl. most én 1 órát, hogy megnézzem az előadását és az erdélyi magyar blogoszféra elé tárjam valószínűleg először, hajnali 2 magasságában. :)) Érdekes előadás mindenképpen, kicsiknek és nagyoknak.

Ha már itt tartunk, itt egy vicces videó a Half Life 2-ből inspirálva (és modellezve valószínűleg).

És megnéztük a Happy Feetet és jobban tetszett mint a Cars, megérdemelte az Oscart, bár a harmadik jelöltet nem láttam.

kedd, február 20, 2007

100 dolog amit utálok

(Alig megy a bentlakásban a net, csak komoly noszogatásra tölti az oldalakat. Mégis el tudom netezni a fél napot.) x 100

vasárnap, február 18, 2007

Sidebar

Frissítettem a linkeket, leszedtem Perfectly Imperfectet, tettem helyette egy nagyon designos moziblogot, még friss, de biztos jól be fog indulni. Azonkívül megtaláltam egy régi román scener blogját is, most nagy Linux aktivista. Ez nem kerül ki a linkek közé, viszont kikerült még az újabb kedvenc webcomicom.

Egyébként meg mostanában semmi kedvem írni, meg hülyeségeket is csinálok és néha hülyén is érzem magam, meg Ofra Hazat hallgatok és vágyom vissza Liberty Citybe, de nincs időm kirándulni.

kedd, február 13, 2007

ACM Portal Bug

Tegnap keresgéltem valamit a Googlen és kidobta a következő linket. Ebben a linkben az a jó, hogy az ACM Portal azt hiszi, hogy a Google Inc-en belülről érjük el, ezért enged bármit letölteni, ami letölthető tőlük, szóval tessék kihasználni, amíg be nem tömik ezt az egyszerű biztonsági rést, lehet keresgélni és töltögetni ezerrel.