péntek, április 22, 2011

mirinda + sör


Szerdán megittam 3 korsós sztellát a Bulgakovban, csütörtökön dolgoztam 15 órát és most arról próbálom egyben tartani a gondolatokat a fejemben, hogy miért nem azt írom le, hogy kikkel söröztem, hisz ők a fontosabbak, nem a sör, az csak egy mellékszál, lehetne mondjuk bor is. :)) Vagy viski, vagy fekete orosz. Szóval ezután úgy megy a játék, hogy azt is leírom, hogy kikkel voltam, pl. most szerdán csak Zalánt találtam már ott a B-ban.

csütörtök, április 14, 2011

sör

Ma is ittam 3 S. A.-t a B.-ban Karesz életút beszélgetésén. Régóta akarok egy bejegyzést részegen írni, de nem most lesz az, pedig a feltételek adottak lennének. Nagyjából.

péntek, április 08, 2011

sör

Szerda este: 3 nem ártó, de Sztella, Bulgakov.

Jó hír, a Project M nem halt meg, a NASA és az Armadillo folytatja a munkát, immár Project Morpheus néven. Reméljük, a kék pirulát választják és jó mélyre mennek a nyúl üregébe... (vagy a pirosat kellett, ez a dolog sose volt számomra logikus, lehet pont ez a lényeg benne)

A SpaceX is bejelentette az új rakétáját, húzós cucc lesz, szerintem a kínaiak ezzel fogják fellőni az űrállomásukat, olybá tűnik, űrállomást építeni könnyebb mint nagy tolóerejű rakétát.

Lassan oda jutunk, hogy a C nyelv titkos művészete annyira kiveszik a köznyelvből, mint amennyire mondjuk az íjazás, vagy a jurta építés. Ez valahol jó, máshol meg nem. De inkább igen, mert legalább lesz ok a további hardver fejlesztésre... még 20 évet kell kibírni ilyen ütemben és akkor minden jó lesz... :)

vasárnap, április 03, 2011

sör

A tegnap este is volt sörözés, szokásos Bulgakovos mese, +3 drb. sztella.

Ezekbe a töltelék bejegyzésekbe akartam írni a töltelék dumákat, de mostanában nincs kedvem.

Eszméletlen, hogy egyesek helyesnek tartják, hogy embereket öljenek azért, mert valaki elégetett egy könyvet. A könyveket azért találtuk fel, hogy az embereknek jó legyen és a mostani sok jóhoz nagyban hozzá is járultak. De miért nem lehet legalább egy olyan technológiánk, amit nem használunk fel arra is, hogy ártsunk vele?

Küldöm annak aki szereti: Star Trek vs Angry Birds.