szerda, február 25, 2009

csoki

Ma amikor leszálltam a buszról, behívtak valami leendő Ursus sörről kérdezgetni, nem igazán hiszem, hogy sok okosat tudtak meg tőlem, remélem a statisztikához jobban értenek mint a kérdőív összeállításhoz, de hát ez van, néha eszméletlenül meg kell szenvedni 1%-nyi növekedésért, én azt hiszem, ebben nem sokat segítettem. Viszont kaptam csokit, meg kávét és a könyvet is kitettem a táskámból, de a címét már nem szerkesztettem bele a képbe.
Más, mivel a reggeli tumultus előtt próbálok munkába menni, amikor reggeli tumultuskor kezdődik a munka, most még elkaptam a reggelt, így nézett ki:
Van ám más csoki is, de erről majd máskor:
Más, utálom, hogy hülyének néznek a reklámokban, mindenki tudja, hogy a dinoszauruszokat legvalószínűbb módon egy bazi nagy meteorit ölte meg és azt is, hogy jégkorszakok százezer évente vannak, ami sokkal gyakoribb mint a dinók, valamint ha nem döglöttek volna meg, akkor nem lenne kőolaj és nem lenne amiből a néni bevásárló szatyrai készültek volna.

csütörtök, február 12, 2009

Darwin

Vicces. Rákerestem erre a kifejezésre: "Az evolúcióelmélet kitüntetett szereppel bír a tudományban", úgy látom az internetnek van még mit fejlődnie a mutáció tekintetében, a másolás már egész jól megy. :) Aztán már csak rekombinálódni kell az emberrel és kész lesz a zuperagy.

péntek, február 06, 2009

ömlesztve

Múlt vasárnap színház nap volt, 11-től János Vitéz, 7-től (talán) Mégegyszer hátulról. A János Vitéznél megint ugyanaz volt, mint régebben, a lemezünket hallgattam lelki füleimmel, csak közben néztem is a történetet. Meg hallgattam azt is, hogy mit fecsegnek a gyermekek, most jó sokan voltak. A legjobb talán az volt, hogy "Az a teknős igazi?" Azt hiszem, jobb, ha az ember nem látja magát az előadást 20 éves koráig, de addig meghallgatja legalább százszor. A Mégegyszer hátulról viszont teljes mértékben bejött, nagyon jól szórakoztam, sőt, teljesen meghozta a kedvem a színházba járáshoz (mostanában nem nagyon volt, legutóbb az évad legelején voltunk a román operában a Turandoton, mert azt ritkán adják). Voltunk is szerdán a Woyczeken, na az már egy kicsit húzósabb dolog volt, nem igazán tudom hova tenni, ennyire nem vagyok műértő, de szerencsére a kedvemet nem vette el. :)

Más. Most megy a TED 2009 konferencia, a Bill Gates előadását fel is tették, úgy látszik, tudnak gyorsak is lenni, ha akarnak. Nem rossz, de azért vannak jobbak (érdekesebbek/viccesebbek). Nekem az tetszik igazán, hogy teljesen váltott a fickó, úgy tesz, mintha az egész MS dolog már a háta mögött lenne, legalábbis ahogy nekem lejön.

Más. A kilenc éves szingapúri gyermek, aki Apple Storen árulja a rajzolóprogramját iPhonera.

Hmm, lenne még pár dolog, de nincs kedvem írni róluk, gazdasági válság nem jó téma a blogomba.

Inkább teszek egy csúnya gráfot.